Har du brug for en
VOGNMAND?

Har du noget, der skal transporteres?

Nørretofte I/S har både udstyret og erfaringen til at levere alt i vognmandsopgaver, lige fra bortkørsel af haveaffald til større transportopgaver. Vi løser opgaver for mange forskellige typer kunder. Vi løser store som små vognmandsopgaver for private personer, og samtidig udfører vi en bred vifte af opgaver både for mindre virksomheder og for store virksomheder som NCC Roads samt et af Danmarks største forsyningsselskaber. 

Vi løser en bred vifte af transport- og vognmandsopgaver, og vores kernekompetencer dækker blandt andet:

  • Alt i vognmandskørsel
  • Kran/grab
  • Kærrekørsel
  • Sten og grus
  • Bortkørsel af alle former for affald 

Altid til tiden

Det er vigtigt for Nørretofte I/S, at vores kunder ikke kun er tilfredse med selve udførelsen af arbejdet –også processen skal være den rigtige, så vores kunder slipper for at bruge tid og får unødigt besvær med deres projekt. Derfor sørger vores vognmænd og andre medarbejdere altid for, at din last bliver afhentet og afleveret det rette sted i rette tid.

Samtidig kan vi minimere besværet ved din opgave, hvis den indebærer mere end bare vognmands- og kranarbejde. Nørretofte I/S kan varetage alt i entreprenøropgaver og vi kan dermed stå for dit projekt fra start til slut. 

Ring i dag

For at se, hvad Nørretofte tilbyder af services, kan du klikke rundt på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte – vores erfarne og veluddannede medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning og selvfølgelig altid give et gratis og uforpligtende tilbud. Ring allerede nu på 48 79 20 67 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os her

Top