Driller din
KLOAK?

Kloakarbejde

Nørretofte I/S er autoriseret til at foretage alle former for kloakarbejde. Det betyder, at vi har veluddannede medarbejdere ansat med den fornødne specialviden og erfaring inden for kloakker. Uanset hvad du skal have foretaget i forhold til kloakker, og hvor stor opgaven er, kan vi varetage den. Vi laver blandt andet:

 

Altid kvalitet – til en god pris

Hos Nørretofte I/S anvender vi de nyeste redskaber og metoder, hvilket både sparer dig for tid, besvær og penge. Udover naturligvis at levere kloakarbejde af høj kvalitet, så sørger vi altid for at, kunden får en proces med så lidt besvær som overhovedet muligt – og altid til en fair pris.

Klarer alle opgaver

Hvis kloakarbejde og gravearbejde blot er en del af dit projekt, er vi ligeledes de rette at kontakte. Vi kan varetage alle former for entreprenørarbejde og vi kan ligeledes varetage din opgave som en totalentreprise. Hvis der skal bruges fagekspertise, der ligger udenfor vores kerneområder, så har vi en række faste og dygtige samarbejdspartnere, der kan varetage opgaverne.

Så uanset hvad du står over for, kan du altid kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og naturligvis få et gratis og uforpligtende tilbud. Ring allerede i dag på 48 79 20 67 for at høre mere.

Kontakt os her

Top