Mangler du en dygtig
ENTREPRENØR?

Alt i gravearbejde

Nørretofte I/S kan varetage alt i entreprenør- og gravearbejde og har stor erfaring med en lang række arbejdsopgaver. Vores kundegruppe er alsidig, og vi laver både større erhvervsopgaver, og samtidig laver vi en bred vifte af opgaver for privatkunder, lige fra et hul i haven eller bortkørsel af jord.

Vores veluddannede og professionelle medarbejdere dækker det meste, og nogle af vores kerneområder er blandt andet:

Fra start til slut

Hos Nørretofte I/S har vi stor fokus på, at vores kunder både skal have det helt rigtige produkt, og samtidig have en god proces. Derfor står vi inden selve arbejdet klar med råd og vejledning, så vi i fællesskab får valgt den løsning i den rette kvalitet og som æstetisk passer bedst til formålet.

Derfor er vi også den rette samarbejdspartner, hvis du står over for et projekt, hvor der skal bruges mere end bare gravearbejde. Vi kan varetage hele din entreprise, idet vi har en række faste og betroede samarbejdspartnere indenfor alle fagområder. På den måde får du så lidt besvær som muligt ved dit projekt.

Kontakt os i dag

Hvis du er i tvivl om hvad den rette løsning er for dig, står vores dygtige og veluddannede medarbejdere altid klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave – uanset hvor stor eller lille den måtte være.
Ring til Nørretofte I/S i dag på 48 79 20 67 for at høre mere.

Kontakt os her

Top