Akutte problemer? Brug vores
DØGNVAGT.

Når som helst

Som en af få entreprenørvirksomheder tilbyder Nørretofte I/S døgnvagt. Det betyder, at vi alle døgnets 24 timer har folk stående parat til at rykke ud til akutte problemer. For at vi kan varetage opgaverne på bedste måde, er der altid en mester tilknyttet døgnvagten. Det betyder, at de fleste akutopgaver bliver varetaget og færdiggjort på stedet.

Hvis vandledningen sprænger eller elkablet ryger udenfor almindelig åbningstid, så er vi de rette at kontakte. Vi kan foretage alt i akut entreprenør-, grave- og kloakarbejde – selv midt om natten.

 

Alsidig døgnvagt

Udover vores egne kernekompetencer er der andre fagområder tilknyttet vores døgnvagt. Dvs. at ved at ringe til vores døgnvagt, kan du komme i kontakt med elektrikere, vvs, smedefirmaer mm. Det betyder, at uanset skadens type eller omfang, er du sikker på at få den rette hjælp præcis, når du skal bruge den.

 

Kontakt os – selv om natten

Hvis du står over for et akut problem, så tøv ikke med at kontakte Nørretofte I/S døgnvagt på 48 79 20 67 og beskriv dit problem. Så sørger vi for at sende professionel og erfaren hjælp så hurtigt som muligt.

Kontakt os her

Top